ΜΟΝΟΚΑΤΟΙΚΙΑ ΣΤΗ ΝΙΚΑΙΑ

 

ΜΕΖΟΝΕΤΑ ΤΡΙΩΝ ΕΠΙΠΕlm_2ΔΩΝ ΣΤΗ ΝΙΚΑΙΑ

 
 Σε γωνιακό οικόπεδο με 30% κλίση, δίνουμε την βέλτιστη λειτουργική αρχιτεκτονικά λύση για τη στέγαση μιας τετραμελούς οικογένειας. Στην πρώτη κύρια στάθμη αναπτύσσεται το καθημερινό και η κουζίνα ωσ εννιαίος χώρος . Στη δεύτερη στάθμη θα κατασκευασθούν δυο υπνοδωμάτια με λουτρό και στη τρίτη στάθμη το master room με δικό του άνετο λουτρό.  Οι βοηθητικές λειτουργίες θα αναπτυχθούν σε δυο στάθμες οι οποίες θα "καλύψουν " και την υποψομετρική διαφορά υου οικοπέδου. Στην πρώτη κάτω από το καθημερινό, θα βρίσκεται άλλη μια κύρια είσοδος από την πιλοτι του κτιρίου και το λεβητοστάσιο.
Στην αμέσως απο κάτω και τελευταία στάθμη προβλέπεται η κατασκευή μιας κλειστής θέσης στάθμευσης .
lm_1_1Ο σχεδιασμός ικανοποιεί απόλυτα τις ανάγκες της οικογένειας, αφού η σχεδίαση έγινε με την συμμετοχή τους. Τα κουφώματα προβλέπονται να είναι συνθετικά, τα οποία ικανοποιούν απόλυτα τις απαιτήσεις των κανονισμών και είναι οικονομικότερα.
Η επιλογή των συστημάτων θέρμανσης έγινε σύμφωνα με τις τελευταίες απαιτήσεις των κανονισμών ενεργειακής απόδοσης για νέα κτίρια. Η θέρμανση θα είναι ενδοδαπέδια, το ΖΝΧ (ζεστό νερό χρήσης) θα κυκλοφορεί διαρκώς και θα καταναλώνει ενέργεια από τον ήλιο, η οποία θα χρησιμοποιείται επίσης και για την θέρμανση , η οποία ως κύρια όμως πηγή θερμότητας θα έχει την καύση πετρελαίου , όσο το φυσικό αέριο δεν είναι διαθέσιμο στην περιοχή. lm_3
 
Η κάλυψη είναι 74 μ2 και η συνολική δομηση 125,00 μ2 .
 
Αυτές τις δυνατότητες μας δίνει το συγκεκριμένο οικόπεδο, και αυτές προσπαθήσαμε να τις εκμεταλευθούμε με τον καλύτερο τρόπο.
 
Αρχίζει άμεσα η κατασκευή του, με στόχο σε δεκαπέντε μήνες να έχει ολοκληρωθεί και να λειτουργήσει.